July 2, 2012

Mydin Mall | Bandar Meru Raya Ipoh

Assalammualaikum..ehem2..x sangka dah masuk bulan 7 rupanya..sekejap je lagi kita semua yang beragama Islam akan menunaikan ibadah berpuasa..x sabar rasanya..HAHAHA..okay skang nak citer pasal Mydin Mall yang baru dibuka..dengar citer Mydin ini adalah yg terbesar di Malaysia..Yup, kalo korang lalu kat highway PLUS korang akan nampak Mydin Mall yang gedabak besar nih..so, aku pon berkesempatan g sini..for those yg x tau lagi Mydin nie baru je buka pada 18 MEI 2012 yang lalu kira2 sebulan lebih dah la..yup mmg besar cme Mydin nie still baru so, x banyak kedai yg lain bukak slain market dorang.gambar pon x sempat nak snap banyak sebab sibuk dok bli barang..

nie entrance dia, x nampak kebesarannya..hehehe
cbe tgk sendiri nanti..

nie kek Angry Bird yang aku jumpa kat kdai x brapa
ingat namanya..sempat jugak beli roti cheese dan donut..
so far..okay sedaaappp..

nie adalah ruangan jalan ke tandas dan surau
memang terbaik dan sempat ada frame menunjukkan 
kebanggaan setiap negeri..daebak!!!

nie jumpa sabun Najwa
sebab banyak kawan nama Najwa
termasuk Najwa Zain..hahahha..
ehh.. Najwa Latif skali.. =)


gambar x de motif.. =,=

Okay sampai di sini sahaja sebab xsempat nak tangkap banyak gambar segan pon ade sebab gne enset biasa je..okay sape bkempatan pegi lah sini..harga pon boleh dikatakan agak murah dan berpatutan..




❝Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Harap Anda Suka❞

11 comments:

  1. x besttt..takde banyak pilihan..

    ReplyDelete
  2. Ety dah pergi dah. hahaha. menggila juga tgk handbag murah2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..daebak!! banyak beli barang?

      Delete
    2. beli barang dapur je banyak.itu pun mak yg beli :D

      Delete