February 14, 2012

Bersyukur Dengan Ketentuan-Nya

Assalammualaikum semua,
Alhamdullilah, result semester 1 dah keluar dan berakhir juga sebuah penantian ak selama nie. Keputusan peperiksaan nie tidak lah begitu cemerlang dan teruk, hanyalah sekadar sederhana sahaja. syukur alhamdulliah sekali lagi, x de subjek yang ak kne repeat sbb ak rase subjek Matematik Kejuruteraan 1 membunuh ak mase final, cukup la sekar paras kepala..hahaha..ak harap semester 2 nie akan naikkan pointer ak lebih tinggi, berusaha!!! chaiyok!! setelah diteliti dengan baik, ak tau ap sebab apa kejatuhan pointer aku sendiri sepanjang semester 1..
  1. Terlalu banyak sangat main2, online dan tgk movie
  2. Menganggap soalan yang akan keluar soalan yang senang dan x sesusah tutorial dan latihan
  3. Kalo x paham sesuatu subjek, anggap je paham (sebab malas nak tanya)
  4. Pikir carry mark dah cukup tinggi so boleh back up final ( sbnarnya x de la tinggi mana pon carry mark)
  5. Slalu pikir yang Study Week boleh back up semua sedangkan asyik  x study je..hahaha..
  6. Terlalu yakin dapat cemerlang..hahhaha..
hoho..semester 2 nih kene lah tinggal kan semua bende nih..sbb blaja kat pauh, kene bangon awal da...haishh..wish me luck.. =)

Bersyukur seadanya...
" Takutilah sifat bakhil dan haloba. Sesungguhnya sifat bakhil dan haloba memusnahkan golongan yang sebelum kamu. Ianya mendorong mereka menumpahkan darah dan menghalalkan perkara yang diharamkan " Riwayat Muslim.

❝Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Harap Anda Suka❞

7 comments:

  1. Ada banyak masa lagi.
    Do your best.
    :)

    ReplyDelete
  2. banyak g masa lor..

    ReplyDelete
  3. rilek suda..kata senyap suda..huuu

    ReplyDelete
  4. tumpang lalu.. jom sini.. katakansaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bkan semua diberikan peluang..

    ReplyDelete