March 26, 2012

Sukan UniMAP 2012

Assalammualaikum,
Fuh, penat smalam masih x hilang lagi..nie pon baru balik kuliah..haha..ok, back to da point, smalam mrupakan Majlis Penutup Sukan UniMAP 2012 @ Stadium Utama Kangar, Perlis. Sukan nie dah stat 3hari yg lalu bermula dari 23/3/2012 hingga semalam..selama 3 malam ak kat stadium..mmg penat la..hahah..ak telah di'lantik' menjadi AJK Kostum..wadda..hahaha..ak dah la xde seni, yg buat kostum sume laki sbb yg perempuan pergi bercuti kat Pulau Pangkor. ceh, tinggal lah aku, bani, meon n mirux. nak x nak kenelah buat sebab amanah yang diberikan..chewah..ermm, so nak tunjuk kostum x nampak la, sbb x sempat nak tangkap sbb last minute buat, mai agak2 je..sorry ye Imran n As..biarpun x menang apa2 kategori bersyukur jelah..hahaha..Okay, nie keputusan penuh sukan UniMAP 2012

Olahragawan: Atlit daripada PPK Bahan
Olahragawati: Atlit daripada PPK Alam Sekitar dan Bioproses (bersama)

Hiasan Rumah/Khemah Tercantik:
Pertama: PPK Mekatronik
Kedua: PPK Mikroelektronik
Ketiga: PPK Bahan

Perbarisan/kawad Terbaik: PPK Alam Sekitar

Juara Keseluruhan (Kategori Pingat) : PPK Alam Sekitar
Juara Keseluruhan (Kategori Pungutan Mata) : PPK Pembuatan

Kepada PPK Sistem Elektrik, jangan sedih..next year kita buat yang terbaik.. Kasi gegar UniMAP..yeahhh!!!

Kononya Kami Bersemangat..hahaha =p

 yeah, PPKSE masok padang..dracula kan..huahuahua

 Suasana @ Stadium gempak..

 wajah2 kekalahan PPKSE..hahahaha..terbaik lah bagi komitmen ye korang..
credit image to : AfIq Izzat

 menunggu sesuatu agaknya..hahaha..

lepaskan belon..yeahhh
Gagal selepas usaha adalah hikmah anda akan mendapat sesuatu yang lebih besar daripada yg anda sangka. Hanya Masa yang menentukan segalanya =)

❝Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Harap Anda Suka❞

2 comments:

  1. tema ape perbarisan taun neyh ye??

    ReplyDelete
  2. tema 10tahun unimap..itu jelah rasenya..haha

    ReplyDelete